dijous, 30 de novembre del 2006

Eleccions al Consell Escolar. CEIP Joan Miró, Barcelona

Ahir es va fer l'elecció dels representants del sector de pares i mares del Consell Escolar del Centre. Després de set anys, entre President i Vice, de patir per tal de poder trobar els i les candidats/es ha estat estrany seguir aquest procés com espectador.
Resulta que en aplicació de la nova llei, al no haver-se acabat de desenvolupar, el nostre sector ha perdut un representant. Tres membres del sector pares/mares deixaven el càrrec i només dos entraran després de la renovació de càrrecs. Espero que es desenvolupi aviat aquesta part de la llei per tal que el nostre sector recuperi aquest representant perdut.
Es presentaven a elecció un pare que ja n'era membre i una mare i dos pares més que, malgrat alguns haver participat activament de les feines de l'AMPA no havien estat mai candidats/es al Consell.
No sé quantes persones van anar a votar, quan ho vem fer la Montse i jo hi havia una mica de cua. Les dades de participació encara no han sortit. El que si que hi havia aquest matí eren els resultats de cadascun dels candidats/es. És curiós que qui es presentava a reelecció hagi resultat el menys votat i també és curiós que la diferència entre el segon i el tercer sigui només d'un vot.
Vull finalitzar felicitant a la Montse, que amb 100 vots va ser la més votada, a l'Elio, a qui ja ho he fet personalment aquest matí, i a l'Albert, esperant que el desenvolupament de la llei li permeti ocupar el càrrec abans de finalitzar el curs. Estic convençut que tots tres ho faran prou bé.