dimarts, 4 d’octubre de 2005

Urgeix la variant de Bordils

Un cap de setmana més, els soferts conductors, ens hem trobat amb els dos semàfors de Bordils que originen cues del voltant de tres quilòmetres en direcció a Girona, una retenció que, per ser ja habitual, sempre és oblidada per la informació del tràfic de les emissores de ràdio. Però una retenció que existeix, igual que la de Sant Celoni a La Roca, sobre tot en aquests mesos de bonança meteorològica.
Tinc de reconèixer que tant aquests semàfors com els tres de Celrà són necessaris per ambdós pobles, però també hem de reconèixer que trigar vint minuts per fer tres quilòmetres comporta una despesa de carburant que cada vegada és fa més gran i no només per a les butxaques dels que, per plaer uns per obligació uns altres, hem de fer servir la C-66 els diumenges.
A Celrà ja han fet una espècie de variant que fa que en lloc de passar pel mig del poble es circuli pel mig del polígon industrial i que alleugera el trànsit però aquesta no és la solució.
La solució definitiva ha de comportar la construcció d’una variant que eviti haver de passar tant pel centre de les dues poblacions com pel mig del polígon industrial de Celrà. Jo crec que ambdos pobles s'ho mereixen.
Publica un comentari a l'entrada