diumenge, 15 d’octubre del 2006

Tecno Parade Socialista

Diumenge 15 d'octubre
Són les 22:45 HRB.
Acte d'inici de campanya de les eleccions al Parlament.
A Sant Joan Despí estem reunits uns bon grup de socialistes. La quantitat és cinc de menys de 40 per cadascun que hi ha amb més de quaranta anys, que també sóm uns quants.
Tenim música tecno servida per Coulth Zorton un DJ ad hoc.
L'Albert aprofita i es grava un rm amb allò que està sonant.
Zona Cyber amb 60 ordinadors que treuen fum. Tenen poc descans, doncs els joves, i els no tant joves, no ha parat de fer-los servir. L'amiga Carme Figueras, en Cristian, en José i altres companys i companyes del Partit.
Lo zona Bluetoth, quatre grups i tres solts, va cercant i descubrint telèfons connectats. Ja hem enviat 383 peces, i seguim enviant, i seguim cercant. Sobre tot connecta el teu Bluetooth en els nostres actes.
Cal felicitar Brinquis, Saldaña i Crespin, però sobretot a la Raquel que ens ha organitzat, amb els amics de Whads, un sistema de trameses de postals, banners, gifs, etc. que han fet d'aquest inici de campanya una cosa mai vista.
Després vindran els parlaments, les coses més serioses, però una vegada més, igual que amb els SMS en pantalla i la zona Bluetoth haurem obert un camí que altres ens copiaran.