diumenge, 31 de desembre del 2006

Desembre de 2006

La veritat és que aquest era un mes que havia pintat molt bé.
La setmana de la constitució vem aprofitar amb la Montse i els nens per anar a Port Aventura, no cal que us expliqui que ens ho vem passar molt bé malgrat que l'Anna va torar amb el braç dret enguixat, una mala caiguda a la pista de gel del parc. Mirava més en Marc Parrot que allò que havia de fer.
També vem fer el sopar de comiat de l'Adela, l'administrativa de tota la vida de l'escola i l'alma mater dels serveis, guarderia, mitja pensió i extraescolars. Què faran ara els nens i nenes de P-3? Seguiran anomenant Adela a la caixeta de les llistes d'assistència? bé li desitjo molta sort a la Susanna en la nova feina que hereda de l'Adela.
El Nadal el vem passar a casa amb la mare i per Sant esteve vem marxar a l'Estartit. Uns dies de relax total amb unes visites al P&P de Gualta, a veure si afinem i prenem com a costum jugar. Ja feia quatre mesos que no agafavem cap pal. Com sempre una horeta amb en Pere per tal de recuperar el swing.
És veritat que fins el dia 30 pintava molt bé, però a aquests eixelebrats d'ETA va i se'ls acudeix posar un cotxe bomba a Barajas.
El resum, tot per terra i donar-li ales i aire als senyorets del PP. Ja es va veure al 1996 i es tornarà a veure que el PP sense ETA no és res ni té cap altre discurs.
Bé, molt bon any 2007 a tothom i que la felicitat inundi la vostra vida.