dijous, 10 de maig del 2007

Avui comença la campanya electoral

Més que la campanya cal dir les campanyes, gairebé una campanya per a cadascun dels candidats i candidates que presentem a Catalunya.
I és que cada candidat vol tenir la seva campanya personalitzada, que li preguntin al Francesc i a l'Alícia, que s'han passat hores i hores personalitzant cartells, polipropilens, octavetes, fulletons, tanques, sobres de mailing i la resta de parafernàlia electoral. O bé que li preguntin a la Raquel capficada en que cada candidat i candidata tingui la seva web de campanya i en que el portal de campanya del Partit les tingui totes.
Des d'aquí vull desitjar tota la sort als diferents companys i companyes, en conec alguns però menys dels que voldria, esperant que obtinguin els millors resultats als seus respectius municipis.
També vull desitjar sort al company Paco Boya, representatiu dels companys i companyes de l'Aran, al Consell General.
Jo, com que encara soc de Barcelona em penjo un enllaç a la web d'en Jordi Hereu, però també faig un especial esment a la companya Josefina Altarriba, candidata de Piera i a Joan Margall, candidat de Torroella de Montgrí - L'Estartit, municipis amb als que tinc un especial lligam, l'un de la juventut i l'altre de l'actualitat.