dilluns, 25 de juny del 2007

Sant Joan a l'Estartit

Un any més, des de que fa catorze anys que vem comprar-hi l'aixopluc, hem anat a passar la revetlla de Sant Joan a l'Estartit. I, un anys més, hem gaudit de quasi totes les activitats que s'han muntat a la platja i, també, de les fires que es van muntar tant a la Plaça de l’Església (heu provat les pipes de gira-sol garapinyades?) com al Passeig Marítim.

Quan, desprès de sopar al terrat, vem arribar a la platja ja estava tocant el grup Almadrava, però nosaltres a tirar petards a la sorra, que per això anem (bé per això i per jugar-te el físic que tothom va al mateix i volen coets per arreu), fins que va començar el castell de focs.
I aquí si que puc dir que allò era un autèntic piromusical i, a més, amb música en directe. Perfecte la sincronització de la cançó d'Almadrava amb els efectes pirotècnics. Perfecte el castell de focs i l'encesa de la foguera.

Després del chill-out van tocar els "Matats" música celta-rock i ja no vem aguantar el tercer grup de la nit, el cansament ens va dur a casa a dormir. I com que l'orientació de l'escenari i el terral van ajudar vem poder dormir sense sentir la festa.

I diumenge al futbol, l'equip de la UE Estartit es jugava pujar a la Superlliga. Ja havien guanyat el primer partit i calia guanyar aquest segon de la lligueta d'ascens i, amb en David, havíem decidit anar a donar una mica d'ànim a l'equip mentre la Montse i l'Anna s'estaven a la platja.

Un Sol de justícia queia damunt un camp ple de seguidors i seguidores de l'equip. Els que van arribar primer es van poder ficar a la grada, que és coberta, la resta que ho vem fer més tard aixoplugant-nos del sol on podiem, uns altres aguatant estoicament la solanera. Finalment victòria de les noies per 2 a 0 davant la SD Reocin de Santander. Aquest any sí! S'ha aconseguit jugar a la Superlliga.

Moltes felicitats a les jugadores del primer equip però també a la resta de jugadores de totes les categories del club així com a l'equip tècnic i directiu.