En quatre fotos teniu el Com l'he fet.,
Els ingredients són els clàssics: Farina, sucre, llevat "Royal", ous, mantega, iogurt de llimona i dos ingredients accessoris.
Començo separant les clares dels rovells i abocant-les al bol.
Fent servir la batedora de varetes aixeco les clares a punt de neu
Afegeixo el rovells i a batre de nou
Després hi aboco la farina amb el llevat,
el sucre, la mantega liquada, el iogurt de llimona i, si voleu, una llagrimeta d'anís, que es pot substituir per licor de taronja o qualsevol altre destil·lat o fermentat dolç.
Tornem a fer servir la batedora per barrejar-ho tot ben barrejat. I engreixem i enfarinem el motlle
Amb l'ajuda de la llengua (la de silicona per cuina, no penseu malament) posem la barreja al motlle.
Afegim uns entrebancs de xocolata, per donar una nota divertida
Quaranta minuts al forn (180º sense ventilador)
Si no voleu barrejar sucres, farines, llevats i, opcionalment, bicarbonats podeu comprar un "Bizcocho Royal", jo vaig començar amb aquest preparat.
Proveu de fer-lo, és la millor alternativa als industrials i és molt més sa i saborós. Recordeu, però, que heu d'adaptar aquesta, i qualsevol altre, recepta aplicant el vostre enginy. Ja em direu quelcom.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada