dimecres, 4 de juliol del 2012

Penúltim post dedicat a la fotografia d'estudi/localització ...

Si, amics i amigues, aquest és el penúltim post dedicat a la fotografia d'estudi i localitzacions amb models. No és l'últim perquè volia que la darrera de les sessions fos de traca i mocador on posar en pràctica tot allò que he aprés sobre il·luminació, i malgrat ja ho tenia tot previst un incident de darrera hora va fer que aquesta última sessió no es pogués realitzar. No la dono per perduda, però, diuen que l'esperança és l'últim que es perd i jo encara tinc esperança de poder-la realitzar. O de ser "burbujita del freixenet".
Obro un parèntesi que suposo que serà força llarg, només el tallaria en cas de poder fer questa darrera sessió. He gaudit com un nen amb sabates noves. He conegut persones que fan d'aquesta tècnica un art, tant fotògrafs, com  models, com maquilladores. N'he aprés molt, malgrat que els seus ensenyaments no es vegin a les meves fotos. A tots ells i elles el meu agraïmentLa vida, de vegades, ens fa fer aquestes coses.
Espero que alguna d'aquestes fotos us agradi.










1 comentari:

Reflexiorama ha dit...

Muy buenas, me encanta el retrato último en blanco y negro... Creo que el blanco y negro me gusta tanto porque deja lugar a la imaginación... a veces los colores resultan demasiado explícitos... Un fuerte abrazo.