dimecres, 15 de febrer del 2006

El Blog del President


Avui he rebut la invitació per anar al Palau a la presentació del blog del President Maragall. Sempre és interessant anar a veure què s'està desenvolupant des de les administracions públiques. Crec que s'ha fet una molt bona feina amb la nova web de la Generalitat de Catalunya, i no és per donar-li sabó a la Marta Continente que no en necessita.
Així que a dos quarts de cinc de la tarda ens hem anat, amb Raquel Querol, a veure la presentació.
En Jordi Mercader ens ha fet cinc cèntims de la web del President, la primera amb el domini .cat que he vist. La meva opinió, a corre-cuita i sense entrar a fons, és que és una web molt neta i que serà fàcil de llegir, ara cal anar seguint els continguts. Està programada jsp, o sigui que ha mantingut el mateix patró que la web del gencat.
L'acte oficial de presentació ha començat amb una intervenció d'en Vicent Partal, un dels pares dels Periodistes Digitals, seguit d'unes paraules del President en que, entre altres coses, ha dit: "M'agrada explicar i m'agrada escoltar" i evidentment un blog serveix per això.
M'ha agradat sentir que serà el mateix President qui farà el manteniment setmanal del seu blog i també veure que està fet amb software GNU-GPL.
Ara bé aquests actes serveixen també per trobar-se amb amics que estan en aquest món i que fa temps que un no es troba, en Francesc Navarro, que ha creuat la plaça, en Ramon Bassas, blogger mataroní de reconeguda solvència, i l'amic Antoni Balmón que segueix intentant conciliar la vida pública amb la vida familiar.
Bé, doncs, ja tenim un blog més per anar seguint.
En sortir he passat per la llibreria de la gene, a La Rambla i m'he comprat, per 10€ i uns centimets, el llibre Material Didàctic per a cursos de Nivell C de Català Editat per l'Escola d'Administració Pública de Catalunya. I a esperar que comencin els cursos que promou la Picón.