dissabte, 4 de març del 2006

Per què volen tenir tan poca memòria?


Ahir i avui hem estat testimonis de la falta de memòria dels dirigents polítics del PP. Com es pot atrevir el Sr. Aznar a dir el que diu després de la política que va posar en marxa l'any 1998? Com pot dir el que s'ha de fer en política antiterrorista quan ell va fer de tot? Va mantenir negociacions amb ETA a Ginebra, va convertir la banda terrorista en un "Movimiento de liberación nacional", clar que després, amb la majoria absoluta, va deixar de "hablar catalán en la intimidad", i ara diu el que ens hem de sentir? Escolti, no.
En quant als seus lacais només cal dir que segueixen entonant la mateixa cançò del seu líder indiscutible, Aznar no Rajoy, i, per tant hem de seguir escoltant més del mateix. Sort que aquesta campanya mediàtica, aquest míting permanent, que han batejat amb el nom de convenció només durarà tres dies. Després, això sí, a seguir amb les tres estrofes de la mateixa cançó, terrorisme, estatut i català.
Quina divergència entre les respostes de Rajoy a la Nit al Dia i el que va dient quan va de bolos per aquests móns de déu!
Parlant de català i de la presentació del grup Ciutadans de Catalunya a l'hotel Ritz de Madrid, permeteu-me que em quedi amb la resposta que l'inefable Albert Boadella () va fer a una pregunta de la reportera de la Noche Hache, Marta Nebot, fent referència al cava i al champagne. Algun dia us explicaré una anècdota que recordo d'ell de l'any 1994, això serà quan escrigui les memòries, o sigui que encara falten uns 20 anys.