dimarts, 21 de març del 2006

Quina setmana

Efectivament, encara que hauria de dir millor quina quinzena.
L'Estatut segueix el seu camí, primer a ponència i després a comissió, llàstima que en el camí els amics d'ERC es volen baixar de l'autobús.
Ho hem vist a les notícies, i per molt que ens costi de creure, els representants del PP segueixen negant a l'Estatut, no només el que altres comunitats governades per ells han assumit, sinó que també ens estan negant allò que ja es va reconèixer els anys 1978 i 1979. Sort que a les sessions del Congrés hi ha llum i, sobre tot, taquígrafes, d'altra manera seran capaços de negar, d'aquí uns quants dies o anys, el que han arribat a dir i sobre tot el que han arribat a negar-nos.
Dilluns passat quedava aprovat el Pacte Nacional per l'Educació, ha costat més d'un any de treballs, primer dels experts i després de la resta de la comunitat educativa. Però en aquest pacte també trobem a faltar a la USTEC, el sindicat majoritari de l'ensenyament públic a Catalunya.
A la darrera sessió del Consell Escolar en parlàvem. La pregunta era amb aquest pacte, què guanyem a nivell de centre? Queda per veure quin serà el desenvolupament normatiu dels preceptes que s'hi recullen, però, com que tenim dues línies, el que sembla segur és que s'augmentarà la plantilla de mestres amb quatre més. I el que ha de quedar clar és que aquesta sisena hora que s'hi recull ha de servir per permetre el desdoblament de grups per tal de poder donar als nostres fills i filles una millor atenció.
I ja per finalitzar, he trobat al YouTube un vídeo deliciós que no puc deixar de posar-vos.

Espero que us agradi tant com m'ha agradat i sobre tot tant com hem va agradar la pel·lícula que l'any passat va complir quaranta anys.
Si teniu aquesta cançó em mp3 us agrairia que m'ho féssiu saber