divendres, 28 de juliol del 2006

Vacances

Malgrat tot el temps que he estat sense fer cap entrada han succeït moltes coses. La celebració del Referèndum amb un resultat aclaparador a favor del text de l'Estatut, malgrat la lectura del PP dels resultats; l'anunci de la convocatòria de les eleccions al Parlament; la celebració del Consell Nacional en el que es va elegir a José Montilla candidat a la Presidència de la Generalitat; la presentació de la campanya publicitària d'aquest estiu i de la web de Jose Montilla que no podeu deixar de visitar.
Però és que les vacances serveixen per descansar, malgrat seguim amb mòbils, amb portàtils i amb tot allò que ens manté units al que succeix en aquest món que ens envolta.
L'embolic de l'aeroport d'El Prat, on alguns van començar unes vacances que mai s'haurien esperat i on els drets d'uns van tirar per terra les esperances dels altres, si bé crec que els drets laborals s'han de defensar no crec que es pugui jugar amb un usuaris que, la majoria s'han quedat sense o bé un viatge de compromis o un desitjat viatge d'inici de vancances. La situació entre el Líban i Israel on els que pateixen aquesta situació, com gairebé sempre, són els infants i les dones.
Bé, intentaré centrar-me en les criatures i la dona i disfrutar d'aquestes vancances. També us desitjo que en disfruteu.