dijous, 8 de juny del 2006

La campanya del referèndum

Ja portem gairebé una setmana de campanya del referèndum, en la que s'han produït tot un seguit decisions, si més no curioses, per part d'aquells que han de ser imparcials, primer la Junta electoral i després el TS, referides a quin és el límit de la campanya institucional.
Però bé, anem a la nostra campanya i a la petita aportació que fem des de la webTV
Vam començar dijous al vespre amb el sopar d'inici de campanya a Manresa, sempre és divertit trobar-se amb uns companys amb els que ja fa molts anys que tinc relació. Vam tenir la sort de que hi havia equip de realització de TV, coordinat per l'amic Rotilio, i ens van donar la senyal de vídeo i d'àudio, amb el que no vam tenir de treure de la caixa la nostra minicàmera de vídeo.

Després vam anar al míting de Lleida, una matinal de diumenge a la que vaig descubrir la vena mitinera de l'alcalde i amic Angel Ros, també hi havia realització, o sigui que no tinguérem problemes amb l'emissió, malgrat que, degut a la llunyania de la central, l'ADSL era de només 1Mb. Vam muntar les antenes Bluetoth, però, per problemes tècnics, no vam poder posar en marxa la recepció de SMS. També vam aportar al míting quatre entusiastes que el van seguir a la "grada"

I ja que estàvem a Lleida, i que havíem anat amb la família, vam anar a dinar, uns quants plegats, al restaurant Entrevies, òbviament els cargols no van faltar ni les anècdotes del muntatge del míting tampoc. Si, per casualitat, esteu per Lleida no podeu deixar d'anar-hi, crec que en Jordi Pedret hi estarà d'acord. Aquest restaurant està al polígon del mateix nom.

I avui dimecres ha tocat Badalona, era la primera vegada que veia en un míting a la Vicepresidenta M. Teresa Fernandez de la Vega i, per un problema que he tingut de resoldre, a la que no he pogut prestar l'atenció que es mereix.

Hauré de mirar la webTV per tal de seguir la seva intervenció. Hem anat amb "mitjans propis", la nostra minicàmera, els portàtils per fer l'emissió, en "Zappa" que ens ha donat senyal d'àudio, tot el munt de cables que ens acompanya i la dvcam que ens facilita en Rotilio. També hem muntat les antenes del Bluetoth per descarregar la música i el logo de la campanya.

Sempre hi ha un seguit de periodistes als que veus a tots els actes del Partit, però a Badalona ha vingut una periodista a la que no he pogut estar-me de fer-li una foto amb el mòbil.

1 comentari:

Jordi Pedret ha dit...

Gonsa,
em sumo amb entusiasme a la recomanació del restaurant. Els cargols a la gormanda i el cabrit a les catorze hores estaven per a llepar-se els dits.
Jo també vaig descobrir l'Àngel Ros com orador de míting, i trobo que en té tota la fusta. Aquest noi promet.