divendres, 29 de setembre del 2006

Assemblea de l'AMPA

Punt i final.
Bé final, final, no del tot. Encara em queden tres anys com a pare de l'escola Joan Miró.
A allò que he posat punt i final a sigut als cinc anys de President de l'AMPA.
Crec que ja tocava finalitzar aquesta estapa. Doncs a aquests cinc anys s'han de sumar dos més de Vicepresident. Cal que periòdicament es canviïn les persones per tal de canviar, també, les inèrcies i les formes de treballar de cadascú. És cert que la Junta de l'AMPA la formen unes quantes persones, però també és cert que al final qui ho acaba signant i qui n'és el responsable tot és el President.
Vull agrair a tots els pares i mares el seu ajut durant tots aquests anys, especialment a aquells i aquelles que han fet de delegats i delegades i molt especialment a la Judit, en Carles, l'Anna i l'Esther i també al Ferran que sempre ha aparegut quan l'he cridat. També a la Montserrat, amb qui no sempre hem estat d'acord però sempre ens hem posat d'acord, a l'Adela i a la resta del claustre i no només per la planta de llapis que hem van regalar.
Finalment vull desitjar la millor de les sorts al Víctor Bonavía, al Jordi Murtra i al seu equip. Un consell, com ja he dit abans qui acaba sempre donant la cara és el President per tant cal deixar-se aconsellar però la decisió final és de qui l'ha de prendre.