dissabte, 16 de setembre del 2006

Conferencia politica del PSOE

Avui: "Madrugón".
A les 5 de la matinada ha sonat el despertador. Calia estar a las 06:10 a l'aeroport per agafar l'avió, bitllet tancat, cap a Madrid. Al menys no faig sol el viatge, en Manuel Brinquis i en José Crespín també han hagut de matinar per fer el mateix viatge.
Una vegada a Madrid, al recinte ferial, m'he trobat amb en Juan Carlos Simón, el meu homònim del PSOE, en dóna la credencial que han fet amb sistema RFID i m’ensenya tot el muntatge que han fet per a la discussió del document i de les esmenes a les comissions.
És el primer programa en xarxa que compartim. Prové de l'aplicació desenvolupada en principi per Jose Maria Jiménez i que ja haviem fet servir pel 10è. Congrés del Partit. Molt ben millorada per l'amic Ramon Mulet de l'empresa TYM al que he tingut el gust de conèixer i demanar la seva presència en la nostra Conferència Nacional.
Vaig fer la traducció al català de la pàgina XML del literals de l'aplicació. Crec que cal que en faci una revisió doncs hi ha coses que encara surten en castellà i hi ha alguna lletra que es va escapar de l’esperit traductor per tant us demano a aquells que podeu llegir aquest post i heu fet servir l’aplicació que m’ho digueu.
Aquesta aplicació és la que hem fet servir per presentar les esmenes del document marc de la Conferència i que ens ha de servir per tenir la memòria d’esmenes llesta per impremta en menys de 24h. amb totes les esmenes unificades i ordenades a sota del seu paràgraf.
També he tingut l'ocasió de coneixer al representant de l'empresa que ha organitzat tot el sistema d'acreditacions i control d'accessos per RFID. A veure si estem a temps de poder-ho implementar per a la nostra conferencia, cal conèixer el cost i veure si estem dins dels terminis, aquestes coses no són fàcils.
Vaig conèixer també els bloggers amics de la Raquel, hi tenien una reunió, i alguna persona més interessant, sobre tot en el party digital que hi tenien muntat.
Dinar al palau amb en Juan Carlos, Ramon i en Jaime.
Tarda dedicada a voltar-ho tot i, a les 7 de la tarda cap a l'aeroport i a l'avió de tornada.
Un dia intens i ben aprofitat.