diumenge, 1 d’octubre del 2006

Conferència Nacional del PSC

Quin cap de setmana, bé, i quins dies de preparació. Empalmant amb la Festa de la Rosa de Gavà, que tant ens va fer mirar el cel i les previsions meteorològiques, hem celebrat aquest cap de setmana la V Conferència Nacional del Partit per tal de discutir i aprovar el programa electoral per a les eleccions.
Conferència en la que hem recuperat el programa d'introducció d'esmenes i al que s'ha afegit, en una col•laboració de teball en xarxa amb els amics i companys Juan Carlos Simon i Ramon Mulet, un mòdul de tractament de les esmenes que ja permet treure un document transaccionat per a discussió en comissions. Com que aquest procés no el vem poder fer amb anterioritat amb els ponent hem tingut de fer-lo servir directament a Comissions.
Aquesta és la versió 0.1 del programa, gairebé diria que està en fase Beta, amb el que les dues experiències que hem tingut amb ell han servit per fer un bon document de millores i de previsions del possible error de l'operador/a, que, en aplicació de la maleïda llei del murphy aquest dels nasos, sempre, i us ho ben asseguro això de sempre, es produeix.
Té raó l'amic Carles en el seu comentari, a més de posar els tres ordinadors de la zon@ Internet vem activar la connexió WiFi, en un principi pensada pels periodistes però a la que van tenir accés, com el mateix Carles va comprovar des de la comissió 4, tots els assistents que ho van intentar.
A més d'això, de la feina del muntar i desmuntar ordinadors, portàtils, antenes del Bluetooth, anar mirant el funcionament d'aquesta aplicació, doncs aprofitar, quan es pot, per anar parlant amb el companys i companyes que hi venen a aquests aconteixements
En honor de l'amic Saldaña us deixo un vídeo tret del youtube i que, per a mi, té la seva gràcia.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Doncs l'esforç ha valgut la pena, ja que ha estat tot un èxit!!! (el programa de l'esmenes es collnut i el WiFi ha funcionat de meravella!!!)
una abraçada i gràcies per tot,

carles r.