dijous, 9 de novembre del 2006

La WebTV del PSC

Després d'un temps deixant dormir la webTV, concretament des de la cloenda del 10è Congrés, durant la campanya del Referèndum de l'Estatut vem tornar a despertar aquest mitjà que va néixer amb la sessió inaugural del 9è Congrés del Partit el juliol de 2000.
En un principi vem intentar, amb l'Albert, aprofitar la senyal del satèl•lit per tal de poder fer la retransmissió dels mítings de la campanya , així ho vem fer amb els mítings de Sabadell i de Santa Coloma, però com que la senyal que vem rebre desprès no era suficientment bona ens va tocar contractar ADSL,s a tots els actes i anar seguint la caravana. Ja teniem pensat seguir en directe l'acte d'inici de campanya, tecnoparty, de Sant Joan Despí, l'acte de final de campanya del Plau BlauGrana i les compareixences de la nit electoral que van fer Miquel Iceta i José Montilla.
Cal reconèixer que l'esforç que s'ha realitzat ha tingut la seva recompensa. Ho vem veure quan vem fer l'anàlisi del logs dels accessos del mes d'octubre, però OJD ens ho ha confirmat.
Com ja sabeu la web del PSC és l'única de totes les webs de partit polític que està auditada per OJD i com també sabeu no té en compta les visites que es fan des dels ordinadors de la nostra organització.
Bé, doncs com us deia la webTV s'ha situat en el sisè lloc del rànquing de les pàgines més vistes de la web del Partit durant el mes d'octubre.
Us volem agrair el vostre seguiment i intentarem seguir oferint-vos en directe els millors moments als que tinguem accés.
Per cert que en el que portem de mes la webTV està situada en el 7è lloc de les pàgines més vistes.