dijous, 2 d’agost del 2007

De vacances a l'Estartit

Doncs si, ara ja si que puc dir que estic instal·lat de vacances a l'Estartit. Dimarts vem baixar a Barcelona a veure al metge que em porta això de la dieta i dimecres vem tornar a venir. Pensava que tan un dia com l'altre trobaríem caravanes per l'autopista, però no ha estat així. Bé dimecres, entre les dues sortides de Girona si que va haver retencions per un autocar que s'havia quedat aturat. Els nois i noies que hi anaven es poden apuntar la primera, o la darrera experiència de les vacances.
Però anem a dos temes, el primer la dieta, ja he passat de fase, de la 1 a la 2 a. La diferència és que hi ha un sobre menys i que ja puc començar a menjar pollastre, gall d'indi, peix blanc, uns poquets mariscs (no us penseu, musclos, sèpia, calamars) i una miqueta de vedella. El que pitjor segueixo portant és això de les verdures, però com ja tinc cinc menús diferents és qüestió de seguir passant dies. En aquestes quatre setmanes ja he perdut 8,2Kg. de pes i 13 cm. de perímetre "barriguero", no està malament, ja he perdut la meitat d'allò que havia de perdre en kgs.
En quant a l'Estartit, doncs com gairebé sempre per aquestes dates, ple d'estrangers que a partir del proper cap de setmana donaran pas als nacionals. Construccions aturades per l'estiu i gent passejant pel carrer Santa Anna. Aquest any no han tancat cap hotel, malgrat que diuen i comenten que el Coral pot ser tancarà aquest setembre. I apa, a construir més apartaments. A prop de casa per un pis de dues habitacions d'una promoció demanen 300.000€ aniré a preguntar a la caseta.
Dissabte al matí, a Radio Montgrí vaig sentir a l'Alcalde Joan Margall parlar sobre la WIFI municipal que s'està instal·lant, llàstima que només tingui cobertura entre l'oficina d'informació i el port, espero que aviat arribi a casa. Per cert que em vaig quedar amb les ganes de trucar i preguntar-li sobre un parell de temes, però queden molts dissabtes per davant.
Avui, dijous, toca "mercadillo" és a dir que ...