dilluns, 19 de novembre del 2007

Però els caps de setmana no són per dormir?

Doncs es veu que no.
Anem per dies, però. Dissabte en David té el partit de bàsquet a les 9 del matí, això vol dir que cal matinar. El BAM va guanyar a l'equip de Santa Coloma, ja els van guanyar al partit que van jugar al seu camp. L'entrenador, que no era el titular, va arribar a oferir els diners que duia al primer que encertés un tir lliure, i és que de tots els que van intentar no va entrar cap. Sort que en Joel no hi era, després del partit de dissabte passat, també a casa, no més li faltava això.
Quan va acabar el partit anem a casa a recollir doncs ens hem de marxar a l'Estartit, diumenge tenim la tornada de l'Open Castelló-Gualta de pitch & putt.
Com sempre que anem pel matí vem acabar dinant abans d'arribar-hi. El Viena de Salt és un bon lloc, millor que el Medas de l'autopista. Com és migdia trobem lloc de seguida, no com quan anem al vespre.
Arribem a casa, encenem la calefacció i marxem a fer un volt, primer per l'Estartit i després per Torroella, on deixem la Montse i l'Anna per dirigir-nos al camp de P&P a entrenar una mica per diumenge. De tornada a recollir el sector femení aprofitem per comprar un despertador, ja feia dies que anàvem darrera, i abans d'arribar a casa comprem el sopar al GP.
Com que la casa no acaba d'escalfar-se encenem la llar de foc, amb el que després de sopar ens seiem tots quatre just al davant. Quan baixa el foc marxem a dormir que diumenge cal matinar.
I ja és diumenge, el primer despertador sona a les 07:00, el segon a les 07:05. Però l'entrada de diumenge la podeu llegir al meu blog del Pitch & Putt. No us perdeu l'anècdota d'en David al forat 7. I de com la Montse es va veure convertida en la fotògrafa oficial.
A més, a les estones lliures cal repassar la memòria d'esmenes de la Conferència, acabar alguna feina per a la nova web i no oblidar-se de llegir el correu.
Com veieu un cap de setmana més per descansar i aixecar-se tard.