dimarts, 1 de gener del 2008

Bon Any 2008

Ja sé que són molts els posts que aquests dies s'estan escrivint que comencen així, però és que no es pot ser original.
Es pot dir que l'any ha començar força bé. Bé, segons com es miri.
Vem menjar el raïm amb la cadència apropiada, fins i tot el Llamp es va menjar els dotze grans. Després un brindis amb cava Magnificat de Masia Bach i després de veure una estona la tele a dormir. Aquest matí ens hem aixecat tard, molt tard i després a esmorzar xocolata amb xurros (jo cafè amb llet i torrada amb embotit de "pava").
Ja era tard quan hem agafat les bicicletes per fer un volt per a l'Estartit i un branquilló que havia a terra s'ha embolicat amb el canvi i me l'ha fet mal bé, o sigui que ens toca anar demà al Decathlon de Girona a que el reparin o el canviïn, és la bicicleta de la Montse i fins el juliol no farà l'any.
Dinar de cap d'any, migdiada i quan ja eren gairebé les vuit ens hem apropat a la sala polivalent on la UE l’Estartit organitza la ja tradicional Quina.
Enllà, envoltat de regals, hi havia en Carles Nugué, el President del Club, cantant, en alguns casos molt cantats, els números que anaven sortint. I entre la nena bonica, l'avi, el jubilat, la fadrina i altres que no recordo, especialment la cançoneta del 78, hem jugat uns cartronets i, ves per on, hem fet Quina i ens hem endut cap a casa una espatlleta. Havia de ser un pernil però com que hem coincidit dos premiats ens ho han rebaixat a espatlla (Faltava la serra per tallar-la, però ja farem quelcom). L'ultima Quina es farà la tarda del diumenge 6, llàstima que ja haurem marxat, no tant pels premis com per l'ambient que en Nugué sap donar-hi. Per cert que no he pogut conèxier en Jordi Colomí, bé ja ens trobarem algun altre dia.
Estic fent un recull de tots els SMS que he rebut. Quan tingui més estona ja us en faré partícips. Els n'hi ha que són molt bons, especialment el de l'amic Carles Auró, quin homenatge es mereix l'Esther.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Gonza, els millors desitjos per aquest any que comença.