Una coseta fàcil: Sucre, pell de llimona i taronja (només la part acolorida), farina, mantega, llevat, llet, ous i aigua d'azahar.
Primer s'ha de moldre el sucre, després afegirem les pells, les triturarem i reservarem. |
Fem la massa mare amb una mica de llevat, sucre, llet i farina. s'ha de cobrir amb aigua tèbia i deixar que suri i dobli el seu volum.
Després ja es pot barrejar la massa mare amb la llet, el llevat, la farina, els ous, l'aigua d'"azahar", la mantega i la barreja de sucre amb pell de llimona i taronja. Barregeu bé durant una bona estona. Cobriu la màquina i deixeu que la massa creixi.
I creix, us ho ben asseguro.
Torneu-la a amassar, traieu-la de la màquina i feu una bola (o dos, segons el pes).
Obriu el forat des del mig per fer el "rosco"
Deixeu que torni a créixer. Pinteu amb ou batut i poseu la fruita confitada.
Fiqueu-la al forn i passada mitja hora ja es por treure.
I a menjar!!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada