Unes quantes fotos tretes amb el mòbil (celular per al 1004 no català) per il·lustrar la recepta i el procés.
Els ingredients i la maquinària:
aquí està tot
Aigua, una mica d'oli, sal, llevat i farina. Màquina a amassar i bola llesta.
La de la pizza |
Aigua, oli, llard, sal, sucre, llevat i farina de força. Màquina a donar voltes i la segona bola llesta. Es nota el llard en la brillantor de la massa.
La de la coca |
Ja tenim la massa llesta.
La de la pizza |
La massa i l'eina que tota bona mestressa de la llar ha de tenir a casa seva. |
Forn calent a 190º, 18minuts.
Seguim amb la pizza. Hi posem tomàquet, formatge de cabra, formatge ratllat i en pols i daus de pernil en dolç.
Tomaquet |
Formatge de cabra artesà de l'Empordà |
Formatge rallat tipus Emmental (no és un Jarlsber, però ...) acabat amb formatge Parmesà (Ferrarini) en pols |
Dauets de pernil en dolç per finalitzar la preparació |
La fiquem al forn, a fer companyia la coca
Aprofitem l'estona per rentar els estris de cuinar, pocs i a maneta. A la guerra que enfronta des de fa temps la família González-Martínez vs. els Electrodomèstics hem perdut, en pocs dies, dues batalles: la del rentaplats, primer, i la de l'aspiradora, després.
Tot ben fornejat i cap a la taula.
La desil·lusió de la nit, el vi que tenia preparat està ..., com dir-ho? Molt malament
És un Clos de Tafall 2007 del Priorat que vaig comprar a la Fira del Vi de Falset a principi de maig. Obrir i llençar per l'aigüera. (He parlat amb l'amic Ramon Aguiló i em diu que el seu també el va haver de llençar. Creu a l'empresa; "una y no más")
Sort que a casa sempre tinc un Torres que em treu d'aquests tràngols:
Atrium, Cabernet Sauvignon 2007. Un valor segur.
Un gelat, un cafè i a escriure!
No penso fer aquestes fotos amb la D5100. El mòbil va anar a terra com a mínim 4 vegades, i va acabar ple de farina i de greix.
Espero sortir aquest cap de setmana a motejar amb en David. Ja en tinc "mono" , i ja posat tindré alguna foto nova pel bloc.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada