dissabte, 3 de març de 2012

Taller d'il·luminació (i III)

Han estat aquests darrers dies de treball i estudi, aprofitant, també, per visitar l'MWC i seguir barallant-me amb les fotos de Sevilla. Ja fa un mes que les vaig fer i encara no he acabat de destriar-les.Però acabem allò que havíem començat, les fotos del taller d'il·luminació del gener. Ho havíem deixat la nit de dissabte i toca explicar i ensenyar alguna de les fotos de diumenge.
Vam canviar de fons, deixàrem el ciclorama blanc per un fons de paper negre. Fem servir una finestra de llum de 90x90 i la inefable Marta ocupa el lloc sota els llums.Pel segon set comptem amb la dilecta Alba, sumem a la finestra un llum de fons amb gelatina vermella.


Tercer set. En aquest afegim uns reflectors blanc/negre per tallar o reflectir llum. Només vaig poder fer dues fotos de la incomparable Ainara.

I per acabar un set, de nou al ciclorama blanc, amb aquest triumvirat de la bellesa.I amb la foto de grup vam donar per acabada la jornada. Grans companys/es de curs, molts com amics de facebook, als qui espero tornar a trobar en un altre Taller o en una sessió d'estudi o localització ben aviat. 1 comentari:

Toni Guasch ha dit...

Hola Francesc

Molt bon treball, quins records d'aquell fin de setmana

una abraçada

Toni