dilluns, 5 de març del 2012

Plum-cake de fruits secs i espècies

Com que la Montse treballava he dedicat la tarda a repassar els pronoms de relatiu, toca prova dimarts amb en Joan i dilluns no m'hi podré dedicar, i entre pronom i pronom res millor que preparar la massa per als  mini plum-cakes.


Aquí teniu els ingredients
Ingredients del plum-cake
Es piquen nous, ametlles, avellanes, panses, figues i fruites confitades.
El plat del picat


Aboquem ous i sucre, batem el conjut i atemperem a 37º
Ous i sucre


Afegim la mantega, l'anís, el vi dolç, la cervesa negra, el pensament de canyella, el sospir de nou moscada i a batre de nou. Sense pauses que no es refredi.
Mantega, anís, mistela, cervesa negra, canyella i nou moscada

Farina, llevat, bicarbonat i sal són els ingredients que han de fer companyia a la resta. I a batre de nou
Farina, llevat, bicarbonat i sal
Després de batre
I, per acabar, aboquem la "picada" de fruits secs i remenem a espàtula.
Afegim i remenem els fruits secs
Preparem els motlles i anem escalfant el forn a 180º
Motlles de silicona
Els omplim amb cura i cap el forn.
Massa al motlle
Quan hagi passat el temps de cocció (12 minuts pels mini i 25 pel mitjà) els traiem dels forn i deixem que refredin.
En total una horeta, tampoc es tant.


ja fora del motllo i llests per a l'esmorzar. 




El cuiner, agraït, espera que siguin del vostre gust.
Fins a la propera

1 comentari:

Reflexiorama ha dit...

Magnífico, ya te podemos fusilar esta magnífica receta, aunque muy posiblemente no nos salga tan rico... al menos a la primera... ;) Un abrazo.