Aquí teniu els ingredients
![]() |
| Ingredients del plum-cake |
![]() |
| El plat del picat |
Aboquem ous i sucre, batem el conjut i atemperem a 37º
![]() |
| Ous i sucre |
Afegim la mantega, l'anís, el vi dolç, la cervesa negra, el pensament de canyella, el sospir de nou moscada i a batre de nou. Sense pauses que no es refredi.
![]() |
| Mantega, anís, mistela, cervesa negra, canyella i nou moscada |
Farina, llevat, bicarbonat i sal són els ingredients que han de fer companyia a la resta. I a batre de nou
![]() |
| Farina, llevat, bicarbonat i sal |
![]() |
| Després de batre |
![]() |
| Afegim i remenem els fruits secs |
![]() |
| Motlles de silicona |
![]() |
| Massa al motlle |
En total una horeta, tampoc es tant.
ja fora del motllo i llests per a l'esmorzar.
El cuiner, agraït, espera que siguin del vostre gust.
![]() |
| Fins a la propera |












1 comentari:
Magnífico, ya te podemos fusilar esta magnífica receta, aunque muy posiblemente no nos salga tan rico... al menos a la primera... ;) Un abrazo.
Publica un comentari a l'entrada