dimarts, 24 d’abril del 2012

Taller d'il·luminació, març 2012

Aquest era el segon taller que sobre il·luminació i retrat del 2012. Una vegada més organitzat per canonistes i amb Pere Larrègula impartint el curs; Alex Félez, assistent; Alba Noè, model; i Meritxell Mateu, MUA i model ocasional. Aquest taller el vam fer a una casa al peu de Collserola, amb una vista envejable sobre Barcelona, ja vaig publicar una foto a facebook feta amb el mòbil.


Cal dir que va coincidir amb aquella setmana de canvis sobtats de temperatura que van provocar que alguna de les models previstes no pogués venir. Malgrat això gràcies al bon saber, fer i estar d'Alba, a qui mai agrairem prou l'esforç que va fer els dos dies, i amb la col·laboració de Txell diumenge no vam veure modificat el programa previst.


La sessió de dissabte al matí va consistir en combinar llum de dia amb flash, tant de mà (el meu SB-900) com de localització (el Profoto AcuteB2 600 Air) i l'ús de modificadors, difusors i reflectors.

1

A continuació de la foto del grup ...

2


3

Després de l'anècdota del dinar de migdia, amb el pizzero que es va perdre per arribar i anava donant voltes per Barcelona, vam fer la sessió de tarda a l'interior de la casa. Sort que ja es notava la calefacció i no feia tant de fred. Ús de flash (Profoto D1 500 Air) i modificadors de flash.

4


5

Diumenge al carrer de nou, amb llum de dia, difusor i reflector daurat.

6


7

i una altra vegada a l'interior amb Txell Mateu.

8


9


10

Ha estat aquest, una vegada més, un gran taller, ara a esperar els dos de juny. Una foto per finalitzar.


11

Quina foto us ha agradat més? Us agrairia que em digueu dues. Això en el cas que n'hi trobeu alguna :-$

1 comentari:

Toni Guasch ha dit...

Quins records m'han tornat al cap veigen les teves fotos, quina pena no haver pogut venir, molta feina
Veig bon nivell m'agradan especialment la 3, 7 i 11
Et tinc envega sana
Una abraçada i fins aviat espero
Toni