dimecres, 20 de novembre del 2013

Setembre 2013. Tres inauguracions.

Setembre va ser el mes de les inauguracions. La primera va ser la del nou estudi dels amics David Castillo i Hèctor Conesa; l'estudi del carrer del Telègraf es va quedar petit i van buscar un nou local que van anar arreglant durant l'estudi. El nou BCN Estudio Fotográfico està situat a la Rambla Volart, 73 de Barcelona. Un espai molt ampli on han aconseguit encabir dos grans platós amb flashos bowens, una zona comuna  de relax i a uns preus molt competitius. També han afegit la possibilitat de millorar la il·luminació amb el lloguer d'equips Profoto, una gran opció.
La segona va ser la inauguració de l'Estudi, de l'amic Pere Lorente, dirigit a la gent de Sant Antoni. Ubicat a l'Avinguda Mistral, a més d'oferir els clàssics serveis de fotografia social també ofereix els serveis de disseny gràfic i edició digital.
L'última inauguració va ser l'espai de fotografia i creativitat dels mestres i amics Pere Larrègula i Alex Félez, els quals, finalment, van adequar i obrir LF Photo Studio, seu permanent de LF Photo Agency, LF Exclusive Weddings y LF Photo Nature. Equipat amb flashos Profoto i amb un gran conjunt de modificadors de llum, entre els quals destaquen els versàtils Mola, i amb la possibilitat de llogar-lo a un preu molt competitiu. El podeu trobar al carrer Binèfar, 37, local 31.
Per celebrar la inauguració van organitzar una sessió fotogràfica amb les models Alejandra Capdevila, Wendy Palomar, Gemma Tardio i Anna, i a la qual van assistir força coneguts relacionats amb el món de la fotografia. Us deixo amb una mostra de les fotos que hi vaig fer. Podria dir que gairebé són les darreres d'una etapa, però això serà objecte d'un proper post.




















I jo, a més, vaig tenir la sort de poder fotografiar la mirada d'Elena.



Espero que us hagin agradat i recordeu que podeu veure més fotos als meus espais a 500px.com i a flickr.com.