diumenge, 17 de gener de 2016

Segon semestre de 2015: Pastisseria, l'Estartit, Kitti i Anastasia. Feliç any 2016.

De juliol a desembre van ser mesos d'eleccions, preparar-les, perseguir originals, preparar dies D, interventors, apoderats, apoderats preferents, mostres i escrutinis, i, quan m'ho han demanat, fer servir la veu a mítings i, fins i tot, a alguna conferència. Una tasca que suposa dedicació i que no deixa gaire temps lliure, tot i això vaig fer alguna cosa a la cuina i dues sessions de fotografia, una al setembre amb la dolça Kitti, de tornada del seu tour per la costa oest dels Estats Units i una altra al desembre amb Anastasia, una sessió organitzada per en Pere_Lluís i en Cinto a Kube estudio.Unes sessions de les que encara queden fotos per editar, us deixo unes fotos de les dues sessions, espero que us agradin i aprofito per desitjar-vos un venturós any 2016.

Cuina


Ou ferrat? No!!! Mousse de coco amb semiesfera de Mango al Campari i barreta de daquoise

Panellets, panellets i més panellets

Amb el campió del Món de pastisseria 2011, Jordi Bordas

Les Medes amb escultures de pedra a primera línia

Crema cremada amb melmelada de figues en got

Melmelada de figues amb ...

Red Velvet amb crema de mascarpone i coco ratllat, darrera presentació clàssica, davant amb el motlle "Jordi Bordas" de Jarpega

Posta de sol des de l'Estartit

L'Estartit a la posta de sol


Kitti






Anastasia







Publica un comentari a l'entrada