dimecres, 20 de juliol del 2016

Juny de 2016: Eleccions generals, segona volta, però jo ......

No us diria res de nou sobre aquest més. Ha  estat el mes de la segona volta de les eleccions generals, jo crec que l'hem d'agrair a Pablo Manuel i a la seva cort mediàtica, aquests periodistes que el van convèncer que li havia faltat una setmaneta més al desembre per haver fet el "sorpasso" final als socialistes. Després d'això, cada vegada veig amb més claredat que tenir un títol universitari, fins i tot ser professor universitari, no és garantia de seny ni de coneixement, com és possible que tot un politòleg no sàpiga llegir uns resultats? Serà veritat que als politòlegs, com als economistes, se'ls pot aplicar la dita que saben preveure allò que ja ha succeït? No em vull allargar molt, ja fa temps que de la política només m'interessa la part més frívola, ja hi ha un munt de politòlegs i analistes que es pensen que en saben molt de política, i en parlen sense dir res, és una saviesa que encara han de demostrar. Sort tenim de TV3 i els seus analistes ad hoc, millor que analistes caldria anomenar-los propagandistes, ho salven tot, fins i tot les coses més injustificables sempre i quan no tinguin res a veure amb el socialistes, clar.

Jo, entre enviaments, campanya i altres coses em vaig quedar sense fer res de merit, bé, res el que es diu res, tampoc,  vaig jugar amb una recepta del MMACE Ramon Morató que surt al seu llibre "Chocolate" tot adaptant-la al format stone.

Aquí teniu la meva versió del "Choco-coco y maracuyá":




Insert de xocolata amb mousse de coco i gelificat de fruita de la passió sobre sablé d'ametlles.

I com que juny és Sant Joan res millor per celebrar el solstici que unes coques per a la revetlla:





I una ampolla de cava, que mai  no pot faltar.


En quant a les fotos, no va haver cap sessió, però si que vaig seguir editant fotos de la guapíssima Victoriah, la meva britgirl de referència:










Fins aviat