divendres, 1 de setembre del 2006

El dur retorn i la perplexitat de segons què

Dilluns 21 hem vaig reincorporar a la feina, la Montse i els nens es van quedar a l'Estartit a dsfrutar d'una setmana més de la platja, sobretot ara que sembla que el temps, la pluja i la tramuntana, ja s'ha calmat.
Repàs del correu electrònic i de coses que s'havien quedat per conèixer més a fons abans de marxar.
Una d'aquestes coses és un lloc web on es poden anar pujant cançons, és com el YouTube de la música. Aquest lloc que no és altre que GoEar permet que qualsevol pugi una cançó que li agradi i hi faci comentaris. Però el millor és que també et permet que embeguis l'objecte en el teu lloc web o en el teu blog. Si mireu la barra del costat del meu blog veureu exemples de les dues coses, del vídeo, amb un gos que canta com Tom Jones, i de l'àudio, amb la cançó de The Who "Who are you" que segur que us recorda una molt coneguda sèrie de TV. També trobareu exemples d'àudio al post sobre Tabernes amb dues cançons d'Ennio Morricone.

Aquests dies que han passat han deixat, però, dues notícies que tenen la seva rellevància política.

La primera la marxa de l'alcalde Joan Clos a Madrid, a substituir a José Montilla al capdavant del Ministeri d'Indústria, amb els canvis que això comporta a l'Ajuntament de Barcelona.
I és que sembla, fins que així es ratifiqui, que el company Jordi Hereu ha de ser qui es faci càrrec de l'alcaldia. Li desitjo des d'aquí tota la sort del món doncs sé segur que ell hi posarà tot l'esforç per ser un gran alcalde. Hi ha, però, un problema, el poc temps que queda per les eleccions municipals. Ens queden només vuit mesos per fer que Jordi Hereu sigui conegut pels barcelonins i barcelonines. Estic segur que tots els afiliats i afiliades de la Federació de Barcelona s'abocaran en aquest projecte. Sap que pot comptar amb el meu humil recolzament.
No hem d'oblidar, no obstant, quin és el calendari electoral i quina és la feina que hem d’abordar en aquests moments. Fer de José Montilla President de la Generalitat de Catalunya. I perquè això sigui possible hem de fer del PSC el Partit amb més vots i més escons en les eleccions al Parlament de Catalunya que es celebraran l'1 de Novembre.

La segona notícia l'ha publicat aquest matí La Vanguardia. No tinc comentaris a fer, no vull precipitar-me, esperaré a veure que diuen demà, dissabte, la resta de diaris, que tinc l’esperança que contrastaran la notícia. Això si que us ho dic, estic perplex. Pot ser el cap de setmana serveixi per assentar les coses i poder fer un comentari desapassionat dilluns o dimarts.

Com que he comprat La Vanguardia he vist l'entrevista que fan a Rebecca Blood, heroïna de la blogosfera. Entreu al seu blog, llegiu-lo, mireu-lo i reflexioneu-hi.