dilluns, 3 de setembre del 2007

Dilluns 3 de setembre

Ara si que puc dir que ja hem tornat a la semi normalitat, la normalitat de debó no començarà fins el dia 12, quan comenci el curs escolar.
Malgrat que ja fa una setmana que vaig començar a treballar no hi havia la sensació de normalitat, la jornada intensiva amb la possibiliat de treballar només al matí i dedicar la tarda a altres coses ho fan sentir així.
Avui, però, ja hi erem tots al departament, fins i tot a la planta. Calia explicar les vacances i dedicar, els que no hi eren la setmana passada, força temps al correu electrònic, i és que per molt bó que tinguis el sistema anti-spam sempre hi ha missatges que consegueixen saltar-se'l.
Tenim per davant un curs polític que vindrà marcat pel tema de les infrastructures. El Prat, les rodalies de RENFE, el tall de subministrament elèctric, les autopistes i carreteres seran temes dels que sentirem parlar i molt.
Com a dates més importants tenim l'onze de setembre, la festa de la Rosa del dia 16 de setembre, el Consell Nacional de finals de setembre, les xerrades prèvies i la Conferència Nacional del novembre.
I tot això acompanyat de les activitats extaescolars de David i Anna, música i esport, i, si em deixen, començar amb la participació en algun campionat de cap de setmana de P&P ja siui sol o amb en David.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Y como actividad social extra me comenta Jordi Forgas que hagamos una reúnión Junoy, Joso, el que suscribe tú ... . Saludos: Eduardo