dimarts, 30 d’octubre del 2007

25 aniversari del 28-O-82

I és que a més va ser un número capicua.
Ja portaven uns quants dies els companys i companyes preparant, sota la direcció de l'infatigable Josep Maria Sala, l'acte de celebració dels 25 anys de la victòria dels socialistes que va permetre la confecció del primer govern socialista després de la dictadura franquista.
Uns anaven cercant les fotos d'aquella campanya electoral, altres confeccionant l'audiovisual que es passaria a l'inici de l'acte; recuperar la cançó de la campanya, aquella de "hay que cambiar", també va ser una feineta; mobilitzar afiliats i afiliades que vinguessin feina de més gent. La nostra feina, la de sempre, emetre la senyal en directe per a la PSCtv. A mi la parella Crespin-Saldaña també em van fer una jugadeta que, si veu estar, ja la veu sentir.
Finalment, amb tot preparat, a les 11 del matí de diumenge 28 varen entrar els primers assistents, els segons, els ... i al final es van tenir d'habilitar més espais i més cadires doncs l'assistència va superar de molt les expectatives que ens havíem fet per a un diumenge al matí.
Les intervencions d'Anna Balletbó, Raimon Obiols (en vídeo doncs estava a Amèrica del Sud), Narcís Serra, Carme Chacón i el Primer Secretari, José Montilla ens van fer recordar aquella campanya que va engrescar tantes persones, però també ens van fer reflexionar en el futur. Un futur que tenim a la volta de nadal amb les eleccions generals.