dimecres, 24 d’octubre del 2007

Un altre cap de setmana esportiu

Un cap de setmana que havia començat divendres al matí amb la noticia que Pasqual Maragall deixava la política activa i que es dedicaria a, entre d'altres coses, a potenciar els treballs de recerca que es fan sobre l'Alzheimer. La veritat una notícia sorprenent. Pasqual és un polític de la vella escola, d'aquells que porten la política a la sang. Dissabte, però, amb la seva roda de premsa on comunicava que li havien diagnosticat l'inici d'aquesta malaltia tot tornava a lloc. Estic segur que ell aconseguirà pels estudis de recerca que es fan molt més recolzament del que tenen fins ara. Li desitjo la millor de les bonances en aquesta nova singladura que comença.
Però deia que el cap de setmana es presentava esportiu. Dissabte en David tenia el seu segon partit amb el BAM i diumenge a les nou del matí teníem la sortida del Torneig de Tardor de Gualta.
Aquests partits jugats a casa tenen un avantatge, que el camp no està gaire luny, però també tenen un inconvenient, que comencen a les 16h.
Primera part molt ajustada al marcador. L'equip visitant, de Pallejà, amb menys cos que l'equip local i això es notava en els contactes. Això i que la pista lliscava molt i era molt difícil frenar-se a temps. A la segona part, amb els nostres jugadors més centrats, es va anar incrementant la diferència a favor dels de casa. Finalment un 77 a 49 a favor dels locals. Vem tenir un petit problema amb l'equip contrari, doncs no hi ha cap pare o mare que sàpiga dur la mesa d'anotacions, amb el que a la primera part va haver algun problema en la comunicació de les faltes d'equip, mira que els hi vem demanar ajut, però amb un 'ho ha de posar l'equip local' s'ho van treure de sobre. Sort que a la mitja part es va poder arreglar amb un anotador que en sabia prou. Segur que al final hauríem tingut problemes. Hem quedat que demanarem al club que ens faci unes classes per tal de tenir mai més aquest problema.
Acabat el partit toca recollir-ho tot, agafar el cotxe i dirigir-nos cap a l'Estartit.
Diumenge al matí hi ha el Torneig de Tardor Energeizer del P&P de Gualta. Com que anem amb preses comprem al GP de la carretera l'imprescindible per esmorzar i dinar diumenge doncs hem decidit anar a Can Falet a sopar, però ves per on tenen tancat amb el que acabem al Fornet menjant unes pizzes uns i una mica de peix l'altre.
Són les 7 del matí de diumenge i sona el despertador ... Però aquesta entrada la podeu trobar a El blog de Pitch & Putt de Francesc González