diumenge, 7 d’octubre del 2007

Cap de setmana dedicat al l'esport

Quin cap de setmana, i jo que pensava que estaven fets per aixecar-se tard i per a descansar, però no en David tenia dues competicions. Dissabte l'última prova del campionat interclubs de categoria juvenil i diumenge el primer partit amb el nou equip de basquet.
La convocatòria de dissabte era a las 10:30 al camp de P&P Castell de Godmar de Badalona. Així que a les 07:30 el despertador comença a sonar, cal aixecar-se, preparar-ho tot i esmorzar, hem de sortir de casa a les 09:30. Després d'arribar al camp fem la inscripció dels jugadors i ens dirigim al forat que ens correspon, el 2. Coincidim amb un altre jugador de Castelló i amb dos jugadors de Badalona. Al meu altre blog hi trobareu els meus comentaris sobre aquest camp. A les 11 en punt sona la bocina i comencen els partits. Després de fer els nou forats de la volta i signar les targetes corresponents en dirigim a la casa club a entregar-les. Com que l'entrega de premis de la categoria iniciació començarà a les 17h. decidim anar a IKEA a fer una volta i, de pas, a dinar.
Amb 15 minuts de retràs, el suficient per tal que els equips de competició de Castelló i de Lleida finalitzessin els seus partits, es van donar les copes als dos primers classificats de les categories pre-benjamí i juvenil absoluta i les medalles i records a tots els nois i noies integrants dels diferents equips i les copes als dos primers classificats, Badalona, segon, i Castelló, primer. Per acabar, són ja més de dos quarts de set, refresc de cola, taronja i llimona, patates fregides.
I després del refrigeri un fins aviat i a començar a preparar la temporada vinent.

I diumenge al basquet, en aquest esport ara comença la temporada. La convocatòria era a les 8 del matí a la porta del BAM, Torre d'en Damians 8. Cal aixecar-se a les 06:30 per tal de tenir-lo tot preparat, esmorzar, agafar el cotxe i intentar arribar puntuals, no en va és el primer partit. Cal tornar a casa a recollir el DNI, imprescindible per poder jugar. Quan jo ho tenim tot marxem cap a Santa Coloma. Després de diversos problemes deguts a les obres que es fan al voltant de poliesportiu, aconseguim deixar el cotxe i assistir al partit. Nous companys, nou entrenador i nous sistemes, sembla que en David ha millorat, les colònies de basquet de l'estiu i els primers entrenaments han fet el seu efecte i està més segur. Quan al tercer quart han agafat una distància suficient han començat els problemes de concentració, així i tot al final 33 a 62. No està malament per ser el primer partit, ja veurem com van la resta.
Serà veritat que el cap de setmana és per aixecar-se tard?