Aquí teniu els ingredients
|  | 
| Ingredients del plum-cake | 
|  | 
| El plat del picat | 
Aboquem ous i sucre, batem el conjut i atemperem a 37º
|  | 
| Ous i sucre | 
Afegim la mantega, l'anís, el vi dolç, la cervesa negra, el pensament de canyella, el sospir de nou moscada i a batre de nou. Sense pauses que no es refredi.
|  | 
| Mantega, anís, mistela, cervesa negra, canyella i nou moscada | 
Farina, llevat, bicarbonat i sal són els ingredients que han de fer companyia a la resta. I a batre de nou
|  | 
| Farina, llevat, bicarbonat i sal | 
|  | 
| Després de batre | 
|  | 
| Afegim i remenem els fruits secs | 
|  | 
| Motlles de silicona | 
|  | 
| Massa al motlle | 
En total una horeta, tampoc es tant.
ja fora del motllo i llests per a l'esmorzar.
El cuiner, agraït, espera que siguin del vostre gust.
|  | 
| Fins a la propera | 


 
1 comentari:
Magnífico, ya te podemos fusilar esta magnífica receta, aunque muy posiblemente no nos salga tan rico... al menos a la primera... ;) Un abrazo.
Publica un comentari a l'entrada