diumenge, 20 de maig de 2012

Pastís a les tres Xocolates

Ja veieu, com que no em dedico a fer fotografies d'estudi o de localitzacions m'he muntat a casa una espècie de set per tal d'anar fent els "Com ho faig" de les meves incursions a la cuina. Primer de tot dir-vos que jo cuino, però també deixo els estris rentats i la cuina recollida, no tinc ajudants ja que es mengen allò que vaig preparant, tant a l'hora de cuinar dinars com a l'hora de la rebosteria.
Mini estudi.
El pastís que us presento avui el vaig trobar donant voltes per internet. És fàcil i ràpid de fer, es tingui Thermomix o qualsevol altre robot de cuina o no se'n tingui. Si no en teniu també es pot fer, però cal anar amb molta cura per tal que la llet amb la nata i la xocolata no bullin.

Els ingredients són:

Ingredients
Per a la base: 300gr Galetes tipus Digestive i 80gr. Mantega
Base del Pastís
 Una vegada triturades les galetes (15"/ v 8) es barreja amb la mantega (3'/ 50º/v 3)
Base al motlle
 Repartir uniformement la base al motlle, compactar-la i reservar-la al frigorífic.


Per al primer pis: 200gr. de Xocolata blanca, 200gr. de Nata (33% mg), 200gr. de Llet sencera i un sobre de "Cuajada Royal".
Trossejar la xocolata blanca i posar-la al vas.
Afegir la nata, la llet i el sobre de quallada
Una vegada tot ficat al vas cal escalfar i barrejar (7' / 90º/ v 5) quan passi el temps programat abocar amb molta cura al motlle. Millor fer servir una cullera per abocar la barreja i no fer-la caure directament sobre la galeta. Tornar a ficar al frigorífic.

Per al segon pis: 200gr. de Xocolata amb llet, 200gr. de Nata (33% mg.), 200gr. de Llet sencera i un sobre de "Cuajada Royal"

Trossejar la xocolata amb llet i posar-la al vas
Afegir la nata, la llet i el sobre de quallada i programar la thermomix (7'/ 90º/ v 5)
Ratllar la superfície del primer pis i abocar,  tornant a fer servir la cullera,  la barreja de la xocolata amb llet. I cap al frigo.
 Per al tercer pis: 200gr. de Xocolata negra, 200gr. de Nata (33% mg), 200gr. de Llet sencera i un sobre de "Cuajada Royal"
Trossejar la xocolata negra i abocar-la al vas.
Afegir la nata, la llet i el sobre de quallada i programar la thermomix (7'/ 90º/ v 5) 
Ratllar la superfície del primer pis i abocar,  tornant a fer servir la cullera,  la barreja de la xocolata amb llet.  Ficar al  frigo.

Tenir el pastís un mínim de quatre-cinc hores al frigorífic abans de desemmotllar
Per decorar el pastís podeu fer servir sucre en pols, fideus de xocolata o xocolata ratlladaJa m'ho direu, si algun dia el feu.


1 comentari:

Reflexiorama ha dit...

Entre el Red Velvet y éste... estoy ahí... ahí... ;) Vaya pintaza que tienen !!!